EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Négy és fél hónapos Border Collie kiskutyámat 10 hetes korában, nagyon bolhásan kaptam. A problémát Frontline cseppel kezeltük, majd Foresto nyakörvet kapott. Látható élősködője nincs, mégis rengeteget vakarózik. Sokszor, már szinte hisztérikus a vakarózása. Szeretném tudni, hogy ez csak egy rossz szokás, vagy betegség lehet, amiért orvoshoz kell vinnem. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Szécsiné Simon Erzsébet.

2014.04.28

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát.  Meg kell vizsgálni a a kutya bőrét, hogy látszik-e rajta valami betegségre utaló elváltozás. Sajnos a látszólag indok nélküli intenzív vakarózás hátterében sok esetben allergia áll.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem