Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nem csupán a hőmérő van mínuszban: -20% mindenre!

2017. december 29.

Nem csupán a hőmérő van mínuszban: -20% mindenre!

Sál, sapka, és irány a Fressnapf! Öltözzön melegen, mert nálunk a mínuszok uralkodnak! Búcsúztassa idén is velünk az óévet, hiszen a Happy End akció visszatért! Használja ki hatalmas ünnepi akciónkat és készítse fel kedvencét is 2018-ra!

Különböző gazdik, különböző kedvencek, de a Fressnapf minden igényre készen áll: legyen Önnek akár kutyusa, cicája, kisemlőse vagy akvárium/terráriumlakó háziállata, üzleteinkben minden felszerelést beszerezhet az állateledelektől kezdve a sétafelszereléseken át a bútorokig, fekhelyekig.

Ráadásul most igazán megéri elintézni a nagybevásárlást, hiszen december 30-án 20%-OS KEDVEZMÉNYT ADUNK A TELJES ÁRUKÉSZLETRE ÖSSZES ÁRUHÁZUNKBAN! Indítsa felkészülten az évet!

A Fressnapf Áruház csapata sok szeretettel várja Önt és kedvencét december utolsó előtti napján is! Ünnepeljen velünk, mi így kívánunk minden állatbarátnak boldog új évet!