Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nemcsak okos, hanem szép is, ebben segít a Fressnapf!

2016. május 04.

Nemcsak okos, hanem szép is, ebben segít a Fressnapf!

Akár cicával, kutyával vagy éppen egy cuki nyuszival osztja meg otthonát és mindennapjait, biztosan szembesült már a bundával járó problémákkal. Mert bizony fésülni, nyírni, trimmelni, igazítani és még a legrövidebb szőr esetében is ápolni kell, ami nem feltétlenül könnyű és sok esetben a legkevésbé sem mókás elfoglaltság. A rutinfeladatnak könnyen karmolás, kisebb figyelmeztető harapás, riadt visongás és sok fölösleges stressz lehet a vége… Miért tenné ki ennek négylábú barátját?

A Fressnapf XXL-áruházakban fürdetésre, fésülésre és nyírásra is várjuk bundás vendégeinket, ráadásul extra szolgáltatásként bolhairtást, karomvágást és fültisztítást is vállalunk!

Nekünk azonban nem csak a külső számít! Ha azt szeretné, hogy kutyusa ne csak ápolt és szép, de igazán jól nevelt is legyen, akkor várjuk szeretettel a Fressnapf Kutyaiskolában. Választhatnak egyéni és csoportos foglakozások közül, így kedvence könnyedén szobatisztaságra nevelhető, szájkosárhoz szoktatható és megtanulhatja az engedelmesség alapjait is. Ha kedvence már szófogadóan sétál Ön mellett, ismeri az alapvető vezényszavakat, szobatiszta és a szocializációja sem okozott gondot, itt az ideje valami különleges újdonságot tanítani neki: például dog dancing-trükköket! Ha komolyan veszik a tanulást, akár a BH-vizsgát is letehetik XXL-áruházaink valamelyikében, melyre természetesen a felkészítést is vállaljuk!

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: amíg Ön beszerzi kisállata kedvenc eledelét vagy új játékait, négylábú barátja meg is szépülhet! A komolyabb programokat pedig igazi csapatépítő tréningszakértőinkkel közösen is kialakíthatja.

Egyeztessen időpontot, hozza el kedvencét és rövid időn belül legcsinosabb formájában kaphatja vissza kis barátját!

Jelentkezzen személyesen vagy telefonon, és máris kezdődhet a móka!

Kisállat kozmetika

Kispest XXL telefon: 06/30 283 3518
Újbuda XXL telefon: 06/30 283 3516

Kutyaiskola

Kispest XXL telefon: 06/30 871 9129
Újbuda XXL telefon: 06/30 641 0446