Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Néró gazdát keres

Néró gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:fekete
Kor:Kölyök
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 6 hónapos
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás: Néró 6-7 hónap körüli labrador retriever (jellegű) kan kölyök. Füzesabony környékén találták egy árokban, sérülten. Nem állt lábra, rettentő fájdalmai voltak. Néró törött lábát időközben megoperálták, mi pedig nagyon drukkolunk, hogy az egy hónap múlva esedékes kontroll már gyógyulnak minősítse őt. Néró a hét elején elhagyhatta a kórházat és ideiglenes befogadóhoz költözött, hogy lábadozzon, természetét minél inkább megismerhessük. Ami már most biztos: Néró tipikus kölyökkutya, annak minden tulajdonságával megspékelve: érdeklődő, aktív, játékos, túláradó energiával. Fiatal korának megfelelően következetes nevelésre, kutyaiskolára lesz szüksége, ha egyszer lábacskája is engedi a mozgást. Néró kedves, értelmes, engedelmes kutyus, aki szereti a társaságot, az új dolgokat és rettentő hálás a szeretetért.
Szívférgesség tesztje negatív. Ivartalanítására terveink szerint egy hónap múlva kerülhet sor.
Néró számára olyan gazdit keresünk, aki nem csak szereti ezt a bájos labi kölyköt, de biztosítani tudja számára a foglalkozást, a tanítást és a megfelelő mennyiségű mozgást, játékot. Kinti-benti tartással, bent alvással adjuk őt örökbe.

Státusz: gazdát keres keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: talált
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta:
Ismert betegség: törött láb, megoperálva, gyógyul

Néró fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=950
Néró képtára

Jelenleg itt él: Budapest

Az örökbefogadás menete itt olvasható: http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=orokbefogadnek

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem