Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Normális az ha a cicám csak a szárazeledelt eszi meg abbol is csak a purina one cats-et és semmi konzervet sem,alutasakos kaját sem pedig régen ette.de miota váltottunk a purinára csak a szárazat eszi?

2015.01.14

Állatorvos

A macskák nagyon hajlamosak arra, hogy egy bizonyos táplálékhoz hozzászokjanak és minden mást elutasítsanak. Ha egy teljesértékű eledelt részesít előnyben, mint ahogy ez jelen esetben történt, akkor nem lesz semmi baja ettől. Az nem baj, ha nem eszik konzervet és alutasakosat, ez nem létfontosságú. A lényeg az, hogy jó minőségű ételt egyen és elegendő vizet igyon. Ha a cica szobacica és ivartalanított, akkor válassza az ilyen cicáknak való Purina One tápot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem