EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Norvég lazackeksz a cicáknak

2015. december 23.

Norvég lazackeksz a cicáknak

125 ml szárított lazackonzerv 250 ml teljes kiőrlésű kenyérmorzsa 60 ml teljes kiőrlésű búzaliszt 1 evőkanál növényi olaj 1 felvert tojás 1/2 kávéskanál sörélesztő   Elkészítése Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Villával törjük apró darabokra a lazacot egy tálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, keverjünk mindent össze, és gyúrjuk tésztává. Nyújtsuk ki a tésztát […]

125 ml szárított lazackonzerv

250 ml teljes kiőrlésű kenyérmorzsa

60 ml teljes kiőrlésű búzaliszt

1 evőkanál növényi olaj

1 felvert tojás

1/2 kávéskanál sörélesztő

 

Elkészítése

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Villával törjük apró darabokra a lazacot egy tálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, keverjünk mindent össze, és gyúrjuk tésztává. Nyújtsuk ki a tésztát egy lisztezett felületen. Szaggassuk apró darabokra egy kekszvágóval, majd helyezzük őket egy zsírozott sütőlapra. Süssük 15-20 percig a darabkákat, majd hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni őket. A későbbi tárolás a hűtőszekrényben történjen. Csak néhány darabot adjunk belőlük kedvencünknek, hiszen nem számítanak teljes értékű eledelnek. Fontos, hogy ilyesmit csak olyan cicáknak készítsünk, akiknek nem érzékeny az emésztőrendszerük és nem allergiásak (például a gabonafélékre).

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem