Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nyaralás kedvencével, igazi élmény két- és négylábúaknak!

2015. június 30.

Nyaralás kedvencével, igazi élmény két- és négylábúaknak!

A családi nyaralás nem az igazi a négylábúnk társasága nélkül. Szerencsére már számos nyaraló- és szálláshelyre magunkkal vihetjük kedvencünket, ráadásul a közös úszásról sem kell lemondanunk, ha kutyabarát strandot választunk.

A kutyusos vakáció megszervezése során vegyük figyelembe kedvencünk testméreteit, és ehhez mérten válasszunk úti célt. Egy kistestű ebbel például akár repülőútra is könnyebben vállalkozhatunk, míg nagyobbacska állatunkkal inkább az autóút javasolt. Hosszú utaknál is törekedjünk a biztonságra, és készítsük elő megfelelően a járművet a kutya szállításához. Szerezzünk be ülésvédő huzatot és szállítóboxot, valamint gondoskodjunk hűs, friss vízről, és egy kis tálkáról, amelyből a néhány óránként tartott pihenők közben megitathatjuk az állatot.

Csomagolás közben ne feledkezzünk meg az eb kedvenc takarójáról, valamint néhány izgalmas játékról, például frizbiről, labdáról sem, amelyekkel a pihenők közben is könnyen, gyorsan átmozgathatjuk a kutyát.

Indulás előtt néhány órával már ne adjunk enni a négylábúnak, nehogy az utazás okozta stressz miatt rosszul legyen. Fontos, hogy a kutyust sose hagyjuk az autóban egyedül, akkor se, ha árnyékban parkolunk, mert a hőség miatt akár már néhány perc alatt hőgutát kaphat.

Vigyázzunk kedvencünkre, élvezzük az együtt töltött pillanatokat, ha pedig többet szeretne megtudni az előkészületekkel kapcsolatban, kövesse figyelemmel Háziállat Magazinunk cikkeit!