Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nyaraljunk otthon! Cicajátékok a nagy melegre

2017. július 13.

Nyaraljunk otthon! Cicajátékok a nagy melegre

Ahhoz, hogy néhány napig, esetleg egy-két hétig kikapcsolódjunk, nem feltétlenül kell valamelyik tengerpartig mennünk. Akár otthon is nyaralhatunk, aminek bársonytalpúnk különösen örülni fog, hiszen a cicák általában nem viselik túl jól a hosszú utazásokat, a környezeti változásokról nem is beszélve. Ha pedig több időt töltünk együtt kedvencünkkel, érdemes új játékszereket is közösen kipróbálnunk.

Ha minitigrisünk a meleg napokon is szívesen mozog és vadászik, akkor egy teleszkópos cicajáték biztosan elnyeri majd a tetszését. Különlegessége azon túl, hogy akár 90 cm hosszúra is állíthatjuk, az, hogy a tollal ellátott labdán kívül még egy denevér figura is tartozik hozzá, így változatos játékélményt nyújt a macskának. A kiegészítő egyszerűen felcsatolható a zsinór végére.

AniOne cicajáték teleszkóp labda 40-90cm

Amikor mi magunk csak külső szemlélők szeretnénk lenni a játékban – mert bizony előfordulhat, hogy mi hamarabb elfáradunk, mint háziállatunk – érdemes előrukkolni az elemes játékszerekkel.

Az AniOne Twisty egy ovális formájú, billegő, elemes cicajáték, amely a hozzá erősített plüss labdát forgatja. Ez a mozgás ösztönzi a szobatigriseket a vadászatra. A távirányító segítségével automata módról átváltható kézi üzemmódra is a játék. Sőt, LED-es világítás is aktiválható vele a minél izgalmasabb szórakozás eléréséhez. Falra rögzíthető tartó is tartozik a Twisty-hez.

Még viccesebb talán az elemes bogár, amely hasonlóan cirkál majd a padlón, mint egy valódi százlábú. Az automatikusan irányt váltó, magától közlekedő színes lény nem csak a cicát, de a gazdit is garantáltan szórakoztatja.

AniOne cicajáték Twisty 9x9x16cm

AniOne cicajáték bogár versenyző 4×1,5x2cm

Előfordulhat, hogy a forró napokon nincs kedve bársonytalpúnknak még az evéshez sem. Egy jutalomfalattal tölthető labdával viszont sikeresen felkelthetjük az érdeklődését, és a játék közben biztosan kerül néhány tápláló falat kedvencünk pocakjába.

AniOne cicajáték jutalomfalattal tölthető 6cm

Ha a jutalomhoz úgy juthat hozzá a cica, hogy közben az eszét  is használnia kell, az dupla öröm. Az AniOne játék tartályaiba is rejthetünk finomságokat, de akár kisebb játékszereket is elhelyezhetünk bennük. Vajon egy aprócska plüssegeret vagy egy illatos jutalomfalatot szerez majd meg magának először a minitigris?

AniOne cicajáték készségfejlesztő 19x19x21cm

Igyekezzünk minél több időt eltölteni cicánkkal. A közös játék nem csak kellemes szórakozást nyújt mindkét fél számára, de a macska és gazdija közötti kapcsolatot is megerősíti.

Forrás: fressnapf.hu