Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nyári gombolyag, júliusi játékötletek cicáinknak

2015. július 17.

Nyári gombolyag, júliusi játékötletek cicáinknak

A nyári forróság sem szegheti kedvét cicánknak, ha játékról van szó. A régi játékszerek mellé időnként beszerezhetünk pár újdonságot is, amellyel biztosan örömet okozunk majd kedvencüknek. A közismert plüss egérkék mellett érdemes megismertetni cicánkat a modernebb, logikai játékokkal, jutalomfalattal töltött labdákkal is. Van néhány ötletünk.

Természetesen, ha valaki ragaszkodik a hagyományokhoz, avagy a kisegerekhez, továbbra is széles kínálatból választhat. Különböző színben és méretben, változatos mintákkal kaphatóak ezek a kis játékrágcsálók. Bármelyiket is választjuk, feketét vagy barnát, foltosat vagy egyszínűt, kisebbet vagy nagyobbat, biztosan sikerül vele előcsalogatni cicánk vadászösztönét.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-eger-hanggal-6-cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-eger-12-cm/

A leopárd- vagy zsiráfmintás egérkék pedig minden bizonnyal a cicák mellett az állatmintákat kedvelő gazdinak is elnyerik a tetszését.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-eger/

Az egerek helyett vagy mellé más figurákat is beszerezhetünk, ezzel is egy kis változatosságot csempészve cicánk játékszertárába. A kisoroszlán és majom figurák is könnyen a cicák kedvencévé válhatnak.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-oroszlan-es-majom/

Aprók, puhák és aranyosak, így a cica és a gazdi számára is öröm lesz a közös játék. A merészebb cicatulajdonosoknak a 10 cm nagyságú plüsspókot ajánljuk, ami egy picit ijesztő ugyan, de így még izgalmasabb a játék.

Köztudomású, hogy a macskák rajonganak mindenért, ami gömbölyű – legyen szó labdáról, pamutgombolyagról, vagy akár karácsonyfadíszről. Ha igazán pihe-puha és vidám játékkal szeretnénk kedveskedni kedvencünknek, választhatunk neki színes pamutlabdát, amely amilyen pici, olyan nagy élvezetet jelent állatkánk számára, ha egyszer elgurítjuk előtte.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-pamutlabda/

Biztosan mosolyt csal az arcunkra, ha a botos cicajátékra esik választásunk.  A bot végén lógó zsinóron kis labdák és tollak is találhatóak, melyeket örömmel pofozgat és rágcsál majd a cica.

http://www.fressnapf.hu/anione-botos-cicajatek-filc-szines-tollal/

Akár mi magunk mozgatjuk a botot, és húzzuk el a zsinórt cicánk előtt, akár beakasztjuk a botot, hogy csak a lógó zsinórt érje el a kis kedvenc, biztosan hosszú, vidám játék elé nézünk.

Ha pedig cicánk kifejezetten szereti a hasát, vásárolhatunk snacklabdát is, amelyből gurulás közben kipotyognak a száraztáp-szemek vagy a jutalomfalatkák. Jóllakásig, vagy amíg ki nem fogy a labda, biztosan nem ér véget a szórakoztató vadászat.

http://www.fressnapf.hu/anione-snacklabda-cicaknak-lila/

Ha igazán modern játékot szeretnénk, akkor az IQ cicajátékok közül érdemes választani. Lehet doboz vagy fakarika golyókkal, esetleg cicafej forma, kedvencünk biztosan kíváncsian és nagy játékkedvvel fogadja majd.

http://www.fressnapf.hu/more-for-cats-iq-cicajatek-cicafej/