Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nyert a Cserhát Különleges Mentőcsoport!

2016. december 22.

Nyert a Cserhát Különleges Mentőcsoport!

A közhasznú egyesület célja, hogy olyan mentőkutyás szolgálatot lásson el, amely nehezített, speciális terepen is alkalmas mentést végezni, például erdős területeken. Mentőkutyáik segítségével az elmúlt években is többszöri alkalommal is mentettek emberéletet.

Az állati küldetés fődíját arra szeretnék felhasználni, hogy népszerűsíthessék, fejleszthessék a kutyás mentést, illetve tovább adhassák a megszerzett tapasztalatot, tudást és képzettséget.
A pályázaton résztvevő másik két alapítvány egyike a  Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány, akik terápiás kutyákkal segítik egészséges illetve beteg gyermekek, idősek életét. Második helyezettként a Fressnapf 300 000 forinttal járul hozzá projektjük megvalósításához.

Harmadik helyezést ért el a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programja, melynek keretein belül kiemelten foglalkoznak azzal, hogy felhívják a figyelmet a katonák, rendőrök, mentők, katasztrófavédők és a mentőkutyák fáradhatatlan munkájára, ehhez 200 000 forint támogatást biztosít a Fressnapf.

Köszönjük a több mint 5000 leadott szavazatot, és ezúton is szeretnénk gratulálni mindhárom alapítványnak, projektjük megvalósításához sok sikert kívánunk!