Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Újra duplázunk Székesfehérváron

2016. április 21.

Újra duplázunk Székesfehérváron

Gőzerővel készültünk az újranyitásra, frissítettük árukészletünket, épültünk és szépültünk. A folyamat a végéhez ért, első székesfehérvári áruházunk április 28-tól ÚJRA VÁRJA A LÁTOGATÓKAT!

Várakozni általában nem könnyű, de egy izgalmas eseményre készülni nagyon is megéri. A tíznapos pihenő után megújulva, de a megszokott Fressnapf-minőséggel várjuk Önöket és kedvenceiket a Park Centerben!

Ne maradjanak le legújabb akcióinkról, hiszen tudják, kínálatunk összeállításakor minden gazdi igényeire igyekszünk figyelmet fordítani, akár kutyával, cicával, csincsillával vagy épp egy kaméleonnal osztja meg otthonát. A finom falatok, strapabíró játékok és a számtalan egyéb állatos felszerelés közül nem mindig egyszerű választani, de felkészült eladóink ilyenkor is a segítségükre lesznek, forduljanak hozzájuk bizalommal! Akár saját kisállata is kiválaszthatja a neki szánt meglepetést, hiszen többi áruházunkhoz hasonlóan a Fressnapf Székesfehérvár1 is szívesen fogadja a négylábú látogatókat is!

A legjobbat a végére tartogattuk: az újranyitás örömére ÁPRILIS 29-ÉN ÉS 30-ÁN 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK MINDEN NÁLUNK KAPHATÓ ELEDELRE, FELSZERELÉSRE ÉS JÁTÉKRA!

Ugye, találkozunk? 🙂

 

Fressnapf Székesfehérvár1

Park Center
8000 Székesfehérvár,
Szt. Flórián krt. 13.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem