EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Ó német juhász kutyámnak fáj a füle váladékos .az állat orvos injekciót adott neki azt mondta rendbe jön .de ugyanugy van továbra is hivjuk de felénk se néz a doki mivel kezelhetném a kutyát milyen gyógyszerrel

2017.07.13

Állatorvos

Keressen egy olyan orvost, aki belenéz a kutya fülébe, eldönti, hogy van-e benne esetleg idegentest, parazita és hogy ép-e a dobhártya. A kutya fülét alaposan ki kell tisztítani. Fülcsepp szinte biztosan kell naponta legalább kétszer. Ha súlyos a hallójárat gyulladás, akkor szájon át is szükség lehet antibiotikumra és fájdalomcsillapítóra. A fül kezelése orvosi feladat. Szakszerűtlen kezeléssel tovább ronthat a helyzeten.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem