Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Október legjobb kutyás kiegészítői!

2015. október 17.

Október legjobb kutyás kiegészítői!

Ahogy rövidülnek a nappalok és hosszabbodnak az éjszakák, egyre hűvösebb is lesz. A borongós, szürke napokon sem maradhatunk a négy fal között, hiszen kedvencünk ilyenkor is vágyik a szabadba. A nyári kiegészítőket októberben érdemes lecserélni, nem csak azért, mert kutyánk örülni fog az újdonságoknak, hanem, mert néhány kiegészítő igazán praktikussá válik az ősz beköszöntével.

Ősszel már sötétedni kezd, mikor hazaindulunk a munkából, így fel kell készülnünk arra, hogy a kutyasétáltatás idejére teljesen beesteledik. A séta során lehetnek kivilágítatlan utcák és parkok, ahol az autósok nehezen vesznek észre minket, ezért az esti sétákhoz mindenképp érdemes beszereznünk fényvisszaverő nyakörvet és hámot, illetve fényvisszaverő pórázt.

http://www.fressnapf.hu/szezonalis-ajanlat-fenyvisszavero-poraz-es-nyakorv/

http://www.fressnapf.hu/more-for-dogs-norveg-ham-allround-neopren-piros-l60-cm/

Ezeknek köszönhetően sokkal kisebb az esélye, hogy valaki nem veszi észre kutyusunkat, és esetleg elüti. Ráadásul nem csak az autósokra kell ilyenkor gondolnunk, hanem az egyéb közlekedési járművekre, sőt, a kocogó személyekre is. A kiegészítők praktikusságát tovább növeli, ha vízlepergető hatású darabokat választunk.

Ha még biztosabbra szeretnénk menni, ami a láthatóságot illeti, akkor vásároljunk fényvisszaverő mellényt kedvencünknek.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyaamelleny-s-fenyvisszavero-36-46-cm/

A mellény tépőzárral könnyedén ráadható négylábúnkra. Feltűnő színének és fényvisszaverő anyagának köszönhetően azonnal észrevehető, ha fény vetődik rá. Mindemellett pedig az esőtől is véd, kevésbé ázik el kutyusunk az őszi zivatarban a séta ideje alatt.

Ha nem csak egy egyszerű sétára indulunk, de még tanulunk is kedvencünkkel, akkor érdemes magunkkal vinni némi jutalomfalatot is. Ehhez választhatunk praktikus jutalomfalat zsákot, melyet könnyedén az övünkre csíptethetünk egy csattal, és abból adagolhatjuk a finomságokat a dicséret mellé. Tartós nejlon anyagának köszönhetően biztosan nem szakad el, és nem hullik ki belőle az eledel, mint ahogy esetleg az eredeti csomagolásnál történne.

http://www.fressnapf.hu/anione-snacktarto-jutalomfalathoz/

Miután kellően elfárasztottuk négylábú barátunkat, édes a pihenés egy új, puha kutyafekhelyen. Választhatunk több méretből és színből. Lehet a párna akár szürke, mint az időjárás, de feldobhatjuk a szobát egy lila darabbal is. A kutyapárna egyik oldala pamut/poliészter, másik oldala pedig plüss, így nem csak könnyen tisztítható, de kényelmes is.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyaparna-letters-lila-xxl-140×100-cm/

A téli időre felkészült vastagabb bundához pedig célszerű egy új kutyakefét beszereznünk, amellyel könnyebben tudjuk kezelni az eb sűrűbbé és erősebbé vált szőrét. A kétoldalas kefének köszönhetően komplett szőrápolást végezhetünk el egyetlen eszközzel. A kefe egyik oldalán drótszálak sorakoznak, és hogy megvédjék az érzékeny bőrt, a szálak végén egy-egy kis műanyag golyó helyezkedik el. A fésű másik oldala pedig simítókefe.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-ketoldalas-kefe-20-cm/

 

Forrás: fressnapf.hu

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem