Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy Kb 3 hete fedeztem fel barnás kiütéseket majd napról napra egyre több már piros foltunk lett! Egyből el is mentünk állatorvoshoz! A szoptatás miatt nem lehetett semmilyen steroidot adni így kaptam Vibrocil lemosót a Clorexyderm mellé plusz vettem neki eukanuba daily care tápot viszont ettől nagyon sokat hányt.Azóta már próba alatt van a sima bárány+rizs táp és mellé folyamatosan kapja a biogenic pet vitamint, de Én nem látok túl intenzív javulást csak a piros foltok szüntek meg. A barnás pörkök még mindig megvannak és a viszketés sem csillapodott túl sokat. Ha van rá lehetőség tudok képeket küldeni.

Válaszát előre is köszönöm!

2017.09.14

Állatorvos

Szerintem szükség lenne egy bőrkaparék vizsgálatra, hogy kiderüljön van-e  kórokozó a háttérben és ha igen, akkor milyen. Számos olyan gyógyszer van, amit szoptatás mellett is lehet adni (a szteroidok tényleg nem tartoznak közéjük). Érdemes lenne kipróbálni az Allermyl sampont is, amit kifejezetten allergiás állatok számára fejlesztettek ki.

Vissza a kérdésekhez