Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Ön kismacskának ill. kiskutyának melyik féreghajtót javasolná és mikor adná? Vitaminthe vagy Ferdocat paszta? Mi a különbség? Köszönöm!

2016.01.29

Állatorvos
A kiskutyák féreghajtását 14 napos korban kell először elvégezni, majd 4,  8 és 12 hetes korban meg kell ismételni, később pedig 3 havonta tanácsos féreghajtani. Az első kezelésre pasztákat javasolnék pl.: Drontal Puppy, Banminth Dog, mert ilyenkor még nem lehetnek galandférgek, később pedig széles spektrumú féreghajtóval kell kezelni az állatokat pl.: Drontal Plus, Cestal Plus, Milbemax. A cicák első kezelését 4 hetes korban kell elvégezni, majd ismételni kell 6, 8, 10 és 12 hetes korban, később pedig 3 havonta, széles spektrumú szerrel (Pl.: Drontal Cat, Cestal Cat, Milbemax). Az első féreghajtás cicáknál is pasztával történjen pl.: Banminth Katze.  A Ferdocat nem hatékony galandférgek ellen, ami egy rutinszerű féreghajtásnál fontos lenne, ugyanakkor Giardia fertőzés esetén jó választás. A Vitaminthe paszta kombinált féreghajtó, a rutin féreghajtásra alkalmas, hatékony orsóférgek és galandférgek ellen is.
Vissza a kérdésekhez