Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pamacs és Denerisz- Örökbefogadható

Pamacs és Denerisz- Örökbefogadható

Jellemzők:

Faj:kisemlos
Fajta:Nyúl
Szín:Fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 337 2537

Név: Pamacs és Denerisz
Nem: ivartalan bak és ivartalan nőstény
Születettek: 2015. Áprilisában

Fajta: Házi nyuszik
Oltott: igen

12697251_1771450803076117_8506981336312530958_o

A sikeres próbatársítás után, szeretnénk Pamacsot és Deneriszt párosan örökbe adni. Mint minden házi nyuszi ők is nagyon inteligensek és kedvesek, szerencsére hamar szerelemre lobbantak egymás iránt.

Denerisz nagyon különleges nyuszi hírében áll, okos, kíváncsi, kis szeretetre méltó nyuszilàny. Mint minden nyuszi, ő is csak akkor csibèszkedik, ha úgy èrzi nem vele foglalkoznak. A simogatàst nem szereti, hanem követeli, mégpedig addig bökdös bájos kis nózijával, amíg meg nem győz róla, hogy neked egésznapos feladatod őt simogatni (nem, nem unja meg).

Ezen felül simán el lehet vele menni sétálni, ha bókókat akar gyüjteni az ember, hogy milyen szèp hàziàllata van, nem mèrgelődik hàmfeladàsnàl sem.

Sosem harap, de a pocakját imàdja, így ha az ètelt elől hagyod, Denerisz egy perc alatt eltünteti.

Pamacs visszahúzodóbb személyiség ezért is lehet, hogy ilyen jól megértik és kiegészítik egymást.

Ha szeretnéd őket örökbefogadni, írj mailt a nyulmentes@gmail.com címre vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt a Facebookon.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem