Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Pár napja árva lett egy 1.5-2 hetes kiscica, azóta Junior tejporral tápláltam. Eddig semmi problémája nem volt, de ma étvágytalanná vált, fehér váladékos a szája, nincs hangja és nem hajlandó enni, ezért lassacskán elfehéredik az ínye. A legközelebbi ma is praktizáló állatorvos 50 km-re található, így sajnos csak holnap tudom elvinni a kiscicát. Mivel tudnék segíteni neki addig itthon?

2016.05.30

Állatorvos

Próbálja melegíteni, mintha, ott lenne a mamája. Vizes vattával minden etetés után át kell dörzsölni a pociját és a végbél környékét, ezzel ingereljük a széklet, vizelet ürítésre, pont ahogy az anyja csinálta. A tejpótlót test melegen adja neki, 3-4 óránként, és fecskendőben kapjon vizet is. Ennél többet otthon nem nagyon tud tenni. Sok sikert!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem