Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Parfüm nagyon jólelkű, békés néni

Parfüm nagyon jólelkű, békés néni

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Parfüm néni – 10 év körüli, közepes termetű keverék szuka

 

Parfüm nénit kétségbeejtő állapotban találták Surány közelében: a testén alig volt szőr, de abban is hemzsegtek a bolhák, a füle és szeme gyulladt, a hátán egy hatalmas, sebesedő daganat éktelenkedett. Azonnal állatkórházba került, ahol kiderült az is, hogy nincs egyedi azonosító chipje, ennek ellenére július 1-ig az eredeti gazdáját keresi, utána lesz örökbefogadható, ha valaki a fizikai állapota helyett őt magát látja majd, és beleszeret.

 

Parfüm néni egy nagyon jólelkű, barátságos, az emberekkel kommunikáló kutya, aki szeret békésen elszöszmötölni, nagyokat aludni, és a gazdival együtt sétálni a szabadban. Más kutyákkal tökéletesen kijön.

 

Jelenleg az idült demodexe miatt kezelésre szorul, fürdetni kell és Bravecto tablettát kap, ami nagyon drága, ezt pedig Advocate csepp követi, de akár készen állna a kezelés folytatása mellett végleges otthonába költözni. A daganat eltávolításra került, a szövettani eredményére várunk.

 

Képek Parfüm néniről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/szigetiparfum/
Parfüm néni oltva, chipezve, ivartalanítva, szívféregre szűrten, benti tartással fogadható örökbe. A bemutatkozó leveleket az info@futrinkautca.hu e-mail címre várjuk.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem