EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR párna Microperl fekhely M

MORE FOR párna Microperl fekhely M

18 399 Ft
LoadingBevásárlólistára

MORE FOR MICROPERL DIAMOND Fekhely, párna. Vonzó, modern formatervezésű fekhelypárna. A mikrogyöngy töltet tökéletesen illeszkedik a kutyatest alakjához, így támogatva a kutya természetes testtartását. Lehetővé teszi a kutya számára az ősi ösztönök megélését, miközben könnyed taposással alvógödröt készít magának. A rekeszes rendszer biztosítja a mikrogyöngyök egyenletes eloszlását az egész párnában. Szuperkönnyű, változékony, ugyanakkor rendkívül stabil térfogatú a kellemes kutyaálmokhoz. Nagy fekvési kényelmet kínál, és biztonságosan óv a padló hidegétől. A levehető huzat 30 °C-on mosható. Külső anyag: 100% poliészter. Töltet: 100% mikrogyöngyök, sztiropor golyócskák.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem