EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PB Med.gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre száraz kutyának 2kg

PB Med.gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre száraz kutyának 2kg

4 299 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyák számára a bél akut felszívódási zavarainak csökkentésére és a súly növelésére a lábadozási időszak alatt.

A kímélő PetBalance Medica terméket állatorvosok és táplálkozási szakemberek vezetésével az emésztőrendszeri problémákkal küzdő kutyák számára fejlesztették ki. Megemelt elektrolit tartalmával, könnyen emészthető fehérjékkel és szénhidrátokkal (többek között szárnyas hús, rizs), valamint alacsony zsírtartalmával a kímélő PetBalance alkalmas a bélrendszer felszívódási zavarainak csökkentésére, valamint az elégtelen emésztés kezelésére. A magas energiasűrűség és a fontos tápanyagok magas koncentrációja miatt ez a diéta elősegíti a súlynövekedést a kutyáknál a gyógyulási szakaszban (pl. műtét után).

Ellenjavallatok: nincsenek.

Összetétel: rizs, szárnyashús- liszt, burgonyakeményítő, szárnyasokból származó zsír, lazacolaj, tojáspor, szárnyasmáj (hidrolizált), monokalcium- foszfát.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 21%, nyers zsír 12%, nyersrost 0,4%, nyershamu 6,5%, nedvességtartalom 8%, kálcium 1,1%, foszfor 0,8%, nátrium 0,45%,  kálium 0,9%, magnézium 0,07%, n-6 lenolajsav 2%, n-3 alfa-lenolajsav 0,16%, n-3 eicosa-pentánsav 0,12%, n-3 docosa-hexánsav 0,12 %. Adalékok/kg: A- vitamin 11.250 NE, D3- vitamin 1500 NE, E-vitamin 300mg, vörösréz (réz-(II)- szulfát, pentahidrát formájában) 12mg. Energia MJ ME/kg 15. EU által engedélyezett antioxidánsokat tartalmaz. Nyt. sz: NL 96117.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem