EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PB Med. húgykő képződés megelőzésére szárazeledel cicáknak, csirkés 300g

PB Med. húgykő képződés megelőzésére szárazeledel cicáknak, csirkés 300g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára. Struvit-húgykövek feloldására és a struvit-húgykövek ismételt kialakulásának a csökkentésére.

A macskák alsó húgyúti betegségének kezelésére készült PetBalance Medica terméket állatorvosok és táplálkozási szakemberek vezetésével fejlesztették ki. Összetétele és megelőző tulajdonságai alapján a PetBalance Medica termék úgy a struvit-húgykövek feloldására, mint az új kövek képződésének megelőzésére is alkalmas. A vizelet savanyításával (optimális vizelet pH 5,8-6,2), valamint a vizelet magnézium tartalmának csökkentésével elősegíti a struvit-húgykövek feloldódását, valamint megakadályozza az ismételt képződésüket.

Ellenjavallatok: a PetBalance Medica húgyúti panaszokra nem alkalmas:
- vemhes és szoptatós macskák, illetve macskakölykök
- krónikus veseelégtelenség, metabolikus acidózis
- szívelégtelenség
- magas vérnyomás
- vizelet-savanyító gyógyszeres kezelés
- nagyon érzékeny gyomrú macskák esetében.

Összetétel: Rizs, szárnyasokból származó zsír, kukorica, árpa, szárnyashús-liszt, kukorica-glutén, burgonyakeményítő, tepertő, bárányhús-liszt, burgonyafehérje, globinpor, sörélesztő (szárított), szárnyasmáj (hidrolizált), cellulóz, lazacolaj, kalcium-karbonát, áfonya (szárított).

Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 25 %, nyers zsír 20 %, nyersrost 2,4 %, nyershamu 6 %, nedvesség 8 %, kalcium 0,5 %, foszfor 0,5 %, nátrium 1,42 %, kálium 0,8 %, magnézium 0,06 %, kén 0,25 %, kloridok 2,4 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.500 NE, D3 vitamin 500 NE, E vitamin 350 mg, vörösréz (réz-(II)-szulfát), pentahidrát formájában) 14 mg, lecitin 4.000 mg, taurin 2.000mg, ammóniumklorid 5.000 mg. Antioxidánsokkal: EU által engedélyezett antioxidánsokat tartalmaz. A vitaminok legalább a megadott dátumig eltarthatóak.

Etetési tudnivalók: Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy mindig legyen friss ivóvíz az állat számára. Az alkalmazás tartama: A struvit-húgykövek feloldására 5 – 12 hét alkalmazási időtartamot javasolunk, a kövek kiújulásának megakadályozására a diéta 6 hónapig meghosszabbítható. Az alkalmazás idejét a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem