EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PB Med. táplálék allergia kezelésére szárazeledel cicáknak 2,5kg

PB Med. táplálék allergia kezelésére szárazeledel cicáknak 2,5kg

4 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára táplálékallergia és táplálék intolerancia csökkentésére, valamint a bőr egészségének támogatására túlzott mértékű vedlés vagy bőrgyulladás megbetegedése esetén.
Ellenjavallatok:
Nincsenek.

Összetétel: rizs, halfehérje (hidrolizált), burgonyafehérje, szárnyasokból származó zsír, burgonyakeményítő, lazacolaj, szárított répaszeletek, cellulóz, szárnyasmáj (hidrolizált), borágóolaj, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 27 %, nyers zsír 18 %, nyersrost 3,5 %, nyershamu 4,5 %, nedvesség 8 %, kalcium 0,65 %, foszfor 0,64 %, nátrium 0,33 %, kálium 0,6 %, magnézium 0,04 %, n-6 lenolajsav 2 %, n-3 alfa-lenolajsav 0,45 %, n-3 eicosa-pentánsav 0,5 %, n-3 docosa-hexánsav 0,5 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.500 NE, D3 vitamin 1.650 NE, E vitamin 600 mg, vörösréz (réz-(II)-szulfát, pentahidrát formájában) 14 mg, taurin 2.000mg. Antioxidánsokkal: EU kiegészítő anyagokkal. A vitaminok legalább a megadott dátumig eltarthatóak.

Etetési tudnivalók: Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy mindig legyen friss ivóvíz az állat számára.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem