EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PB Med. táplálék allergia kezelésére szárazeledel cicáknak 300g

PB Med. táplálék allergia kezelésére szárazeledel cicáknak 300g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára. Eleségallergia és táplálék-intolerancia csökkentésére, a bőr egészségének támogatására túlzott mértékű vedlés vagy bőrgyulladás megbetegedése esetén.
Ellenjavallatok:
Nincsenek.

Összetétel: Rizs, halfehérje (hidrolizált), burgonyafehérje, szárnyasokból származó zsír, burgonyakeményítő, lazacolaj, szárított répaszeletek, cellulóz, szárnyasmáj (hidrolizált), borágóolaj, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát.

Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 27 %, nyers zsír 18 %, nyersrost 3,5 %, nyershamu 4,5 %, nedvesség 8 %, kalcium 0,65 %, foszfor 0,64 %, nátrium 0,33 %, kálium 0,6 %, magnézium 0,04 %, n-6 lenolajsav 2 %, n-3 alfa-lenolajsav 0,45 %, n-3 eicosa-pentánsav 0,5 %, n-3 docosa-hexánsav 0,5 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.500 NE, D3 vitamin 1.650 NE, E vitamin 600 mg, vörösréz (réz-(II)-szulfát, pentahidrát formájában) 14 mg, taurin 2.000mg. Antioxidánsokkal: EU kiegészítő anyagokkal. A vitaminok legalább a megadott dátumig eltarthatóak.

Etetési útmutató: Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy mindig legyen friss ivóvíz az állat számára. Az alkalmazás tartama: Táplálékérzékenység esetén 3 – 8 hét alkalmazást javasolunk a tünetek csökkentéséig. Ezután a diétás kezelést az állat hátralévő életében folytatható. Bőrgyulladás illetve túlzott mértékű vedlés kezelésekor akár 2 hónapig is alkalmazható. Az alkalmazás tartamát a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem