EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PBM vesekímélő diétás snack kutyáknak

PBM vesekímélő diétás snack kutyáknak

1 899 Ft
LoadingBevásárlólistára
PetBalance Nieren Snack (Renal) – vesediétás jutalomfalat, 4db/128g.
Diétás kiegészítő eledel veseelégtelenségben szenvedő felnőtt kutyáknak.

Összetétel: rizs, burgonyakeményítő, glicerin, zselatin, csirkemáj-hidrolizá-tum, ananászrost, halolaj, Na-tripolifoszfát. Analitikai összetevők(%): nyersfehérje 10,9; nyerszsír 2,3; nyersrost 3,1; nyershamu 3,1; nedvesség 11; P 0,36; pantoténsav 0,24; Ca 0,41; Na 0,07; K 0,49. Adalékanyagok: E vit. 600mg/kg; Zn 0,3 g/kg; kálciumcitrát 4,5 g/kg.

Etetési javaslat: egy felnőtt kutyának 1db snack/nap (ami 25g PetBalance Medica Renal szárazeledelt vagy 49g PetBalance Medica Renal konzerveledelt helyettesíthet). Mindig biztosítson friss ivóvizet is! Hűvös és száraz helyen tárolandó. Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem