Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Peggy nyugodt, tündéri szépség

Peggy nyugodt, tündéri szépség

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla keverék
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Peggy – 1 év körüli magyar vizsla keverék szuka

 

Peggy tavaly novemberben még babaként került a gondozásunkba társával, majd hetekig küzdöttünk az életükért a parvo miatt, mindketten szerencsésen túlélték ezt a rettegett betegséget;

Már elmúlt egy éves, kinőtte a fiatalkori pörgést és csíntalanságot, nyugodt természetű, a lakásban sem rombol vagy ugat, egyedül hagyva is békésen pihenget napközben, szobatiszta. Nem igényli a több órás sétákat vagy a hatalmas kirándulásokat, de nem is szabad megerőltetnie magát diszpláziája miatt, amit a későbbiekben biztosan műteni kell majd. Négylábú barátaival remekül kijön, végleges családjában is örülne egy társnak, akivel sokat játszhatna és szájkaratézhatna, akivel összebújva aludhatna. Imádja a felnőtteket és a gyerekeket is, nincs benne semmi agresszió vagy félelem az idegen felé sem, végtelenül örül a simogatásnak és a kedves szavaknak.

 

Képek Peggyről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album243/2016/vizsla/belfold/Peggy/

 

Peggy kizárólag benti tartással, oltva, chipelve, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem