Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pepe fiatalos, sármos papóka

Pepe fiatalos, sármos papóka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német vizsla keverék
Szín:barna
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Pepe – 12 éves német vizsla keverék

 

Pepe nem problémamentes!

2012-ben került hozzánk, megjárt 3 ideiglenes befogadót, panziót is. De valahogy sosem talált rá a gazdi. 2013-ban fogadták örökbe. Más kutyákkal a viselkedése kiszámíthatatlan. Séta közben minden kutyát likvidálna – több kutyasuliba is voltak már vele, a helyzet minimálisan javult csak. De közben meg a jelenlegi tulajdonos szülei kutyáival teljesen jól elvan. Most egy cicával lakik együtt. Szobatiszta, szépen autózik. Viharos időben nagyon fél! Ilyenkor hajlamos rombolni is. Idősebb kora ellenére aktív, szeret sétálni, igényli is a napi mozgást. A legjobb egy kertesházas otthon lenne neki, ahol napközben járőrözhet, de be is járhat. Simogatást is igényli, de amikor neki van kedve hozzá. (bár ez már egyre gyakrabban fordul elő :)) Magas, biztonságos kerítésre van szükség, korábban volt, hogy szökött!

 

Képek Pepéről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/mpepe/

 

Oltott, ivartalanított! Érdeklődni róla a nemetdogsos@gmail.com címen lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem