Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pet Balance cicatej 200g

Pet Balance cicatej 200g

1 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!
Kiegészítő eledel (instant) kölyökmacskáknak, anyaállatoknak és legyengült macskáknak.

Összetétel: tejpor, tejzsír, állati fehérjekoncentrátum. Analitikai összetevők: fehérje 32%, zsírtartalom 18%, nyershamu 7%, nyersrost 0,6%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: Vitaminok: A-vitamin 62500 NE, D3-vitamin 2000 NE, B1-vitamin 75mg, B2-vitamin 50mg, B12-vitamin 75mcg, nikotinsav 150mg, pantoténsav 150mg, folsav 12,5mg, kolin-klorid 1250mg. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Etetési javaslat: Keverési arány: 1 mérőkanál macskatejpor 3 mérőkanál langyos vízhez. Az adagolási javaslat a mellékelt mérőkanálhoz van igazítva. A születés utáni első hetekben használjon cumisüveget a kölyökmacskák táplálásához.Vegye figyelembe: A macskatejet mindig langyos vízzel (28 – 30 °C) kell hígítani.Adagolás kölyökmacskánként / macskánként*:1 rész macskatejpor 3 rész langyos, forralt vízhez.Születéstől 2 hetes korig 2 óránként (24 óra alatt 10-szer):(½ mérőkanál por 1½ mérőkanál vízhez = kb. 10ml elkészített tej) 3. – 4. héten 2 óránként (24 óra alatt 8-szor):kb. 1½ mérőkanál tejpor kb. 4,5 mérőkanál langyos vízhez(= kb. 23ml elkészített tej) 5 hetes kortól: Jóllakottságig adja a macskatejet. Fokozatosan adjon hozzá szilárd eledelt. Anyaállatok és legyengült, idősebb macskák: Jóllakottságig adja a macskatejet. * Az adagolási javaslat tapasztalatokon alapul, és az állat nagyságához és fejlődéséhez igazítható.”Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem