EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pet Balance- ProRelax paszta cicák számára 100g

Pet Balance- ProRelax paszta cicák számára 100g

2 299 Ft
LoadingBevásárlólistára
Kiegészítő eledel (krém) macskáknak.

Összetétel: maláta, olajok és zsírok, repceolaj, lecitin (5%), vitamin-élesztő, dextróz.

Analitikai összetevők: fehérje 3,6%, zsírtartalom 33%, nyershamu 2%, nyersrost 0,1%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: Vitaminok: A-vitamin 62500 NE, D3-vitamin 2000 NE, B1-vitamin 75mg, B2-vitamin 75mg, B6-vitamin 50mg, B12-vitamin 75mcg, nikotinsav 150mg, pantoténsav 150mg, folsav 12,5mg. Nyomelemek: taurin 5000mg.Technológiai és érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: tartósítószerek, Humulus lupulus (komló) 4%. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Etetési javaslat: A macskák naponta 3-szor kb. 1g (= 1,5cm) krémet kaphatnak. 5kg fölötti testsúly esetén az adag megduplázható. A ProRelax akkor segít legjobban, ha kedvence már 2-3 nappal az izgalmat kiváltó esemény előtt kapja. Első használat előtt nyomja felfelé az adagoló alját.
Az állatok is szenvedhetnek a stressztől: A stressz formái a szorongás vagy idegesség, pl. autózás előtt, zajtól, az állatorvosnál tett látogatástól vagy költözés esetén az átállás miatt. A megfelelő táp- és hatóanyagok feloldhatják a stresszt. A ProRelax bevált összetevőkkel, mint pl. komlóval és lecitinnel segíthet kedvencének az ellazulásban.
A hatás tisztán táplálkozásfüggő. Nem gyógyszer.Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem