EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pet Balance- ProRelax paszta kutyák számára 100g

Pet Balance- ProRelax paszta kutyák számára 100g

2 399 Ft
LoadingBevásárlólistára
Kiegészítő eledel (krém) kutyáknak.

Összetétel: maláta, olajok és zsírok, repceolaj, lecitin (5%), vitamin-élesztő, dextróz.

Analitikai összetevők: fehérje 3,8%, zsírtartalom 35,4%, nyershamu 2,1%, nyersrost 0,1%.Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: Vitaminok: A-vitamin 62500 NE, D3-vitamin 2000 NE, B1-vitamin 75mg, B2-vitamin 75mg, B6-vitamin 50mg, B12-vitamin 75mcg, nikotinsav 150mg, pantoténsav 150mg, folsav 12,5mg; Humulus lupulus (komló) 4%. Nyomelemek:  Technológiai adalékanyagok: tartósítószerek. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Etetési javaslat: Javasolt napi adag a kutya súlya szerint (kg): <10kg: naponta 3-szor kb. 1g* 10–30kg: naponta 3 szor kb. 2g* >30kg: naponta 3-szor kb. 3g**1g = 1,5cm krém

A ProRelax akkor segít legjobban, ha kedvence már 2-3 nappal az izgalmat kiváltó esemény előtt kapja. Az állatok is szenvedhetnek a stressztől: A stressz formái a szorongás vagy idegesség, pl. autózás előtt, zajtól, az állatorvosnál tett látogatástól vagy költözés esetén az átállás miatt. A megfelelő táp- és hatóanyagok feloldhatják a stresszt. A ProRelax bevált összetevőkkel, mint pl. komlóval és lecitinnel segíthet kedvencének az ellazulásban. A hatás tisztán táplálkozásfüggő. Nem gyógyszer. Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem