Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance emésztést segítő paszta kutyáknak 100g

PetBalance emésztést segítő paszta kutyáknak 100g

2 399 Ft
LoadingBevásárlólistára

A BélFit optimalizálja a táplálék-hasznosítást és aktiválja a bélműködést. Az egészséges táplálkozás támogathatja az egészséges és aktív gyomrot. Ez előfeltétele az optimális táplálék-hasznosításnak, azaz az eledelből származó összes fontos tápanyag lehető legjobb megemésztésének és felvételének. A BélFit-ben található frukto-oligoszacharidok speciális pozitív bélbaktériumok megtelepedését segítik elő, amelyek javítják az emésztési traktus aktivitását. Továbbá L-karnitin és értékes élesztő optimalizálja a táplálék hasznosítását.

Kiegészítő eledel (krém) kutyáknak.

Összetétel: maláta, olajok és zsírok, repceolaj, vitamin-élesztő (10%), frukto-oligoszacharidok (5%), tejsavópor, dextróz.

Etetési javaslat: javasolt napi adag a kutya súlya szerint(kg): <10kg: naponta 3-szor kb. 1g* 10-30kg: naponta 3-szor kb. 2g* >30kg: naponta 3-szor kb. 3g* *(1g = 1,5cm krém)

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem