Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Medica húgykő elleni diétás konzerv cicáknak marhás 200g

PetBalance Medica húgykő elleni diétás konzerv cicáknak marhás 200g

419 Ft
LoadingBevásárlólistára

Húgykő elleni diétás eledel marhával. Teljes értékű diétás eledel kifejlett macskák számára; struvitkövek feloldására; a struvitkő újraképződésének megelőzésére; a kalcium-oxalátkő megelőzésére. A PetBalance Medica húgykő elleni diétás eledel nem alkalmas vemhes és szoptató macskák, macskakölykök számára; krónikus veseelégtelenség, metabolikus acidosis esetén; szívelégtelenség esetén; magas vérnyomás esetén; vizeletsavtalanító gyógyszerekkel történő kezelésnél; nagyon érzékeny gyomrú macskák számára. A PetBalance Medica húgykő elleni diétás eledelt húgykőbetegségek támogató kezelésére fejlesztették ki. Összetétele és megelőző tulajdonságai alapján egyaránt alkalmas struvit-kövek feloldására, valamint a struvit-kövek újraképződésének megelőzésére. A mérsékelt vizeletsavasítással (5,8- 6,2 pH) és a beállított magnézium tartalommal úgy szabályozza a vizeletet, hogy a struvit-kövek hatékonyan feloldódnak és megelőzik azok újraképződését.

Összetétel: csirkemáj, marhamáj 9,5%, marhaszív 7,4%, marhatüdő 7,3%, baromfizsír, rizs, nátrium-klorid, kalcium-karbonát, vörös áfonya, lazacolaj.

Energia: 482 kJ/100g.

Etetési útmutatások: az alkalmazás előtt vagy az alkalmazási idő meghosszabbítása előtt állatorvosi vélemény kikérése javasolt. A diétás eledelt az etetési javaslat figyelembevételével teljes értékű eledelként kell adni, a megadott mennyiségeket azonban az állat korához, fajtájához és aktivitásához kell igazítani. A napi eledel mennyiségét napi két vagy több étkezésre kell elosztani. Gondoskodjon róla, hogy kedvencének mindig álljon rendelkezésre friss ivóvíz.

Az alkalmazás időtartama: a struvit-kövek feloldására 5-12 hetes alkalmazás javasolt, a struvit-kövek újraképződésének és kalcium-oxalátkövek képződésének megelőzésére a diéta legfeljebb 6 hónapig tartson.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem