EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Petbalance Medica vesekímélő diétás cicaeledel csirke 100g

Petbalance Medica vesekímélő diétás cicaeledel csirke 100g

279 Ft
LoadingBevásárlólistára

Diétás – teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Vesefunkció megőrzésére krónikus veseelégtelenség esetén.

Összetevők: hús és állati eredetű melléktermékek (50%, többek között 14,5% csirke), gabona, nyers olajok és zsírok, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok. Fehérjeforrás: disznó, csirke, marha.

Beltartalmi értékek: fehérje 8,4%, zsírtartalom 9,4%, nedvességtartalom 78%, kálcium 0,21%, foszfor 0,16%, nátrium 0,18%, kálium 0,17%, lenolajsav 1,0%.

Adalékanyagok/kg: D3 vitamin 200 IE, E4 (réz) 1,0mg, E2 (jód) 0,1mg, E5 (mangán) 1,4mg, E6 (cink) 11,4mg, kassziagumi 1500mg.

Alkalmazás ajánlott időtartama: kezdetekben legfeljebb 6 hónapig. Akut veseelégtelenség esetén 2-4 hétig. Használat előtt kérje ki állatorvosa véleményét.

Mindig biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem