EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Medica alsó húgyúti betegségek kezelésére cicák számára marhás 300g

PetBalance Medica alsó húgyúti betegségek kezelésére cicák számára marhás 300g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára
Struvit-húgykövek feloldására
A Struvit-húgykövek ismételt kialakulásának a csökkentésére
Csak az állatorvos útmutatása alapján alkalmazható
A macskák alsó húgyúti betegségének kezelésére készült PetBalance Medica terméket állatorvosok és táplálkozási szakemberek vezetésével fejlesztették ki. Összetétele és megelőző tulajdonságai alapján a FLUTD PetBalance Medica termék úgy a struvit-húgykövek feloldására, mint az új kövek képződésének megelőzésére is alkalmas. A vizelet savanyitásával (optimális vizelet pH 5,8-6,2) valamint a vizelet magnézium tartalmának a csökkentésével elősegíti a struvit-húgykövek feloldódását valamint a vizelet magnézium tartalmának a savanyításával (optimális vizelet pH 5,8-6,2) valamint a vizelet magnézium tartalmának a csökkentésével elősegíti a struvit-húgykövek feloldódását valamint megakadályozza az ismételt képződésüket.
Ellenjavallatok: AZ FLUTD diétás eledel PetBalance Medica nem alkalmas
- Vemhes és szoptatós macskák, illetve macskakölykök
- Krónikus veseelégtelenség, metabolikus acidózis
- Szívelégtelenség
- Magas vérnyomás
- Vizelet-savanyító gyógyszeres kezelés
- Nagyon érzékeny gyomrú macskák esetében.

Összetétel: Rizs (20%), marhatöpörtyű (13%), baromfizsír, töpörtyűliszt, árpra, kukorica-glutén, nátrium-klorid, burgonyafehérje, baromfihúsliszt,  sörélesztő (szárított), lazacolaj, baromfimáj (hidrolizált), cellulóz, kállium-klorid,  vörös áfonya, globinpor, kalcium-karbonát. Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 25 %, nyers zsír 20 %, nyersrost 2,5 %, nyershamu 8 %, kalcium 0,5 %, foszfor 0,52 %, nátrium 1,4 %, kálium 0,7 %, magnézium 0,06 %, kén 0,25 %, kloridok 2,9 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.000 NE, D3 vitamin 700 NE, E vitamin 350 mg, taurin 2000 mg, vas (vas-szulfát, monohidrát) 73 mg, jód (kálium-jodid) 0,7 mg, kobalt (kobalt-szulfát, monohidrát) 0,7 mg, mangán (mangán (II)-oxid) 30 mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 110mg. Technológiai adalékanyagok: ammónium-klorid 8400mg, kalcium-citrát 500mg.

Etetési tudnivalók: Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy mindig legyen friss ivóvíz az állat számára. Az alkalmazás tartama: A struvit-húgykövek feloldására 5 – 12 hét alkalmazási időtartamot javasolunk, a kövek kiújulásának megakadályozására a diéta 6 hónapig meghosszabbítható. Az alkalmazás idejét a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem