EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Medica kímélő étrend cicák számára 2,5kg

PetBalance Medica kímélő étrend cicák számára 2,5kg

4 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljesértékű diétás eledel felnőtt macskák számára
  • Elégtelen emésztés kezelésére
  • A bél akut felszívódási zavarainak csökkentésére
  • A súly növelésére a lábadozási időszak alatt
  • Csak az állatorvos útmutatása alapján alkalmazható
A kímélő PetBalance Medica terméket állatorvosok és táplálkozási szakemberek vezetésével az emésztőrendszeri problémákkal küzdő macskák számára fejlesztették ki. Megemelt elektrolit-tartalmával, könnyen emészthető fehérjékkel és szénhidrátokkal (többek között szárnyas-hús, rizs), valamint alacsony zsírtartalmával a kímélő PetBalance Medica alkalmas a bélrendszer felszívódási zavarainak csökkentésére, valamint az elégtelen emésztés kezelésére. A magas energiasűrűség és a fontos tápanyagok magas koncentrációja miatt ez a diéta elősegíti a súlynövekedést a macskáknál a gyógyulási szakaszban (pl. műtét után). Ellenjavallatok: Nincsenek.

Összetétel: Rizs, szárnyashús-liszt, szárnyasokból származó zsír, burgonyafehérje, burgonyakeményítő, tojáspor, szárnyasmáj (hidrolizált), lazacolaj, nátrium-klorid. Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 28 %, nyers zsír 16 %, nyersrost 0,5 %, nyershamu 6,5 %, nedvesség 8 %, kalcium 0,9 %, foszfor 0,8 %, nátrium 0,45 %, kálium 0,9 %, magnézium 0,06 %, n-6 lenolajsav 2,8 %, n-3 alfa-lenolajsav 0,25 %, n-3 eicosa-pentánsav 0,12 %, n-3 docosa-hexánsav 0,12 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.500 NE, D3 vitamin 1.650 NE, E vitamin 300 mg, vörösréz (réz-(II)-szulfát, pentahidrát formájában) 14 mg, taurin 3.300 mg. Antioxidánsokkal: EU által engedélyezett antioxidánsokat tartalmaz. Energia MJ ME/kg 14,9. A vitaminok legalább a megadott dátumig eltarthatóak. Etetési tudnivalók: Akut hasmenés esetén és utána (a belek akut diétás felszívódási zavarainak enyhítésére). Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Gondoskodjon róla, hogy az állatnak mindig rendelkezésre álljon friss ivóvíz. Az alkalmazás tartama: A bélrendszer akut felszívódási problémái (hasmenés) esetén 1-2 hetes alkalmazása javasolt. A lábadozás alatt a diétát a teljes gyógyulásig, illetve 3-12 hétig kell folytatni. Krónikus emésztési problémák vagy a hasnyálmirigy krónikus működési elégtelensége esetén szükséges lehet az élethosszig tartó diétás táplálásra. Az alkalmazás tartamát a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem