EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Medica – táplálék allergia kezelésére szárazeledel kutyáknak 2kg

PetBalance Medica – táplálék allergia kezelésére szárazeledel kutyáknak 2kg

4 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű diétás eledel kifejlett kutyák számár az alapanyag és tápanyag intoleranciák csökkentésére, valamint a bőrműködés támogatására dermatózis és túlzott mértékű szőrhullás esetén.
A PetBalance Medica Hypoallergen-t állatorvosok és táplálkozási szakértők vezetésével speciálisan tápanyag-érzékenységben szenvedő kutyák számára fejlesztették ki. A kizárólag hidrolizált állati fehérjék (hal) felhasználásának köszönhetően, melyet az allergénszegény szénhidrátforrással, a burgonyával kombináltak, csökkennek a táplálékintoleranciák. Ennek a diétás eledelnek további aktívan hatékony alkotórészei az omega-3 és omega-6 zsírsavak (lazac- és borágóolaj kombinációjából), melyek támogatják a bőrfunkciót dermatózis és túlzott mértékű szőrhullás esetén. Ellenjavallatok: nincsenek.

Összetevők: burgonyakeményítő, hidrolizált halfehérje, burgonyafehérje, szárított répaszeletek, baromfizsír, lacazolaj, cellulóz, monokalcium-foszfát, kalcium-karbonát, hidrolizált szárnyasmáj, borágóolaj.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 23%, nyerszsír 15%, nyersrost 3,5%, nyershamu 5,5%, nedvességtartalom 8%, kalcium 0,85%, foszfor 0,65%, nátrium 0,25%, kálium 0,6%, magnézium 0,05%, n-6 lenolajsav 1,5%, n-3 alfa-lenolajsav 0,24%, n-3 eicosapentaensav 0,5%, n-3 docosahexaensav 0,5%. Adalékanyagok/kg: A-vitamin 11250 NE, D3-vitamin 1500 NE, E-vitamin 400 mg, réz (réz(II)-szulfát-pentahidrát) 12 mg. Antioxidánsokkal: EU- adalékanyagok.

Etetési útmutatások: A diétás eledelt az etetési javaslat figyelembe vételével önálló eledelként kell adni, melynél a megadott mennyiségeket az állat korához, súlyához és aktivitásához kell igazítani. A napi eledel mennyiségét napi két vagy több étkezésre kell elosztani. Gondoskodjon róla, hogy az állatnak mindig álljon rendelkezésre friss ivóvíz.

Az alkalmazás időtartama: Tápanyag-érzékenység esetén 3-8 hét alkalmazás javasolt a tünetek enyhüléséig. Ezután a dietetikai kezelés a hátralévő élettartam idején folytatható. Dermatózis és túlzott szőrhullás esetén a bőrfunkciók támogatására legfeljebb 2 hónapig alkalmazható. Az alkalmazás tartamát a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően az állatorvossal kell egyeztetni.  

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem