Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Senior Active folyadék cicák számára 125ml

PetBalance Senior Active folyadék cicák számára 125ml

2 899 Ft
LoadingBevásárlólistára
Kiegészítő eledel (folyadék) idősebb macskáknak. Az idősebb macskáknál a kor előrehaladtával fokozatosan csökken a szervek működőképesség, ilyenkor a betegségekre való hajlam fokozódik. Nagyobb a vitamin-, ásványanyag és nyomelem szükségletük, mert ezeket már nem tudják elegendő mennyiségben kinyerni a táplálékból. A Senior Active támogatja és megőrzi macskája vitalitását magasabb korban is, többek között fontos vitaminok, többszörösen telített zsírsavak, könnyen emészthető energia és lecitin segítségével.

Összetétel: tejfehérje-koncentrátum, dextróz, lecitin (10%), kukoricacsíra olaj (5%), aqua demin. ad 100%. Etetési javaslat: ld. a csomagoláson. Használat előtt felrázandó. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem