Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Senior Active folyadék kutyák számára 125ml

PetBalance Senior Active folyadék kutyák számára 125ml

2 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
Kiegészítő eledel (folyadék) kutyáknak. A Senior Aktív támogatja és megőrzi az idősebb kutyák vitalitását. Az idősebb kutyáknál a kor előrehaladtával fokozatosan csökken a szervek működőképessége. Ennek gyakran a betegségekre való hajlam fokozódása a következménye. Az idősebb kutyáknak ezért nagyobb a vitamin-, ásványianyag- és nyomelemszükséglete, mivel ezeket már nem tudják elegendő mennyiségben kinyerni a táplálékból. A Senior Aktív támogatja és megőrzi kutyája vitalitását magasabb korban is, többek között a tartalmazott fontos vitaminok,többszörösen telített zsírsavak, könnyen emészthető energia és lecitin által.Kiegészítő eledel idősebb kutyáknak (folyékony).

Összetétel: tejfehérje-koncentrátum,dextróz, lecitin (10%), kukoricacsíra-olaj (5%), aqua demin. ad 100%. Etetési javaslat: A kutyák naponta 10 kg testsúlyonként kb. 5 ml-t kapnak (lásd az adagolópoharat) az eledelhez keverve. A teljes értékű eledelhez képest nagyobb D3-vitamintartalom miatt ebből a kiegészítő eledelből naponta legfeljebb a javasolt adag négyszeresét szabad adni. Használat előtt jól felrázandó.Hűvös és száraz helyen tárolandó. Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem