Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Peti gazdát keres!

Peti gazdát keres!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Az 5 éves puli kan tavaly karácsonykor a Füredi úton kóborolt, amikor egy állatbarát pár meglátta. Nem hagyták magára az elhanyagolt külsejű ebet, hanem értesítettek minket és behozták menhelyünkre. A kutya rendelkezett regisztrált chippel, gazdája azonban lemondott róla.
A barátságos, szófogadó és játékos Peti számára várjuk a jelentkezéseket a vackoloveszprem@gmail.com e-mail címre. Köszönjük!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok