EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pici

Pici

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:zsemle
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Pici, a kisöreg nagyszívű Gazdit keres! Pici 12 és féléves nagypapa, akinek meghalt a gazdája és 2015 november közepén az Illatos útra került. Bár járása már lelassult, sokat pihenget, még boldog életet élhetne azzal a hatalmas szívű, elkötelezett Gazdival, aki majd örökbe fogadja Őt. Most Zsuzsinál, ideiglenes befogadónknál várja a jelentkezőket. Pici kedves, barátságos kutyus, más kutyákkal is könnyen ismerkedik. Adjatok neki még egy esélyt, hogy 12 év családi boldogság után, nyugodt öregségben élhesse le életét!

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/ Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem