Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Picur

Picur

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Erdélyi kopó keverék
Szín:Fekete, cser
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Picur 2014. decemberi születésű, ivartalanított, erdélyi kopó keverék szuka. Salomvárról került a menhelyre, a gazdája azzal hozta be, hogy az utcán találta az ebet, egy éve már nála van, de nem tudja tovább tartani a chippel és oltással sem rendelkező állatot. Bekerülését követően nem sokkal örökbe fogadták tőlünk, hamarosan azonban visszakerült a gondozásunkba, mert szökési akcióival nem tudtak mit kezdeni új gazdái. Rendkívül mozgékony, energikus kutya, sok foglalkozást igényel, meggyőződésünk, hogy rendszeres lefárasztása a szökési problémára is megoldást hozna. Ezzel együtt magas, szökésbiztos kerítés szükséges a tartásához. Nagyobb gyerekek mellé jó szívvel ajánljuk, az idősebb korosztály mellé csak akkor, ha kellő energiát tudnak fordítani a kutya lemozgatásához. Sportos gazda lenne számára az ideális, aki futni, kirándulni is viszi őt. Kanokkal jó viszonyt ápol, szukákkal szemben domináns, a macskákhoz fűződő viszonya nem ismert.

További képek Picurról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem