Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pihe-puha kényelmes kiskuckók bársonytalpúaknak

2017. november 09.

Pihe-puha kényelmes kiskuckók bársonytalpúaknak

A hideg napokon bizony cicánknak is szüksége van melegebb alvóhelyre. Igyekezzünk puha, meleg és kényelmes kiskuckók kialakítására, ahol nyugodtan aludhat kedvencünk. Választáskor vegyük figyelembe a kort is! Idősebb bársonytalpúnknak, olyan fekhelyet vagy macskaodút vásároljunk, amelynek legalább egy részén nincs vagy nagyon alacsony a pereme, hogy könnyen beléphessen.

A fit+fun bézs színű cicafekhely nem csak megjelenésében hasonlít a báránygyapjúra, de közel olyan puha és meleg is. Ráadásul a korosodó, ízületi problémákkal küszködő cicák is könnyedén a használhatják. A 47x38x5 cm elég nagy ahhoz, hogy kedvencünk kényelmesen elférjen rajta akár társával együtt is.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-fekhely-barany-utanzat-bezs-47x38x5cm/

Az AniOne Comfy Cat cicafekhely szintén puha és kényelmes. 47x37x17 cm méretével elsősorban a nagyobb termetű, felnőtt bársonytalpúaknak készült, gyönyörű anyagból, belül műszőrrel kibélelve. A párna kivehető és 30 °C-on mosható, így a tisztántartása egyszerű.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicafekhely-gyongy-47x37x17cm/

Ha szobatigrisünk különösen aktív és mindemellett kifejezetten kedveli a meleget, akkor érdemes radiátorra akasztható ágyikóval meglepni. Amennyiben ilyen terméket választunk, ügyeljünk arra, hogy soha ne legyen túl forró a fűtőtest.

http://www.fressnapf.hu/anione-fekhely-radiatorra-pluss-50x30x38cm/

Azoknak a minitigriseknek, akik szeretnek mindenhova bebújni, az AniOne cicabújókat ajánljuk. Több modern forma és megjelenés közül válogathatunk szem előtt tartva a háziállat komfortérzetét. Az XXL (48x48x48 cm) méretű Camelot cicabújó az érzékenyebb idegrendszerű macskáknak is tökéletes pihenést biztosít.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicabujo-suri-fekete-37x38x35cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-cicabujo-camelot-xxl-fekete-48x48x48cm/

A legnagyobb ajándék cicánk számára pedig az AniOne Lucy bútor lehet, hiszen, amellett, hogy kaparófelületekkel is rendelkezik, több pihenő rész és macskaodú is tartozik hozzá. Így kedve szerint, más-más szinten és felületen is álomra hajthatja fejét szobatigrisünk. Kiváló minőségének és praktikus összeállításának köszönhetően játékra, alvásra és kaparásra is nagyszerű választás még a nagytestű cicáknak is.

http://www.fressnapf.hu/anione-butor-lucy-80x60x130cm/