Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Plapóka lelkes, hatalmas szív vizslapapa

Plapóka lelkes, hatalmas szív vizslapapa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:Magyar vizsla
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Plapóka – 10+ éves magyar vizsla kan

 

Az ASKA önkénteseitől kértek segítséget egy nagyon elhanyagolt állapotú vizsla papához. Csont-sovány volt, a teste tele daganatokkal, az orvosok az első vizsgálaton alapján nem sok jóval kecsegtettek bennünket, de Plapóka rájuk cáfolt, bebizonyította, hogy mekkora élni akarás van benne. A daganatokat eltávolításra kerültek, várakozásainkon felül jól viselte az operációt. A hallása sajnos már nem az igazi, de minden érdekli, mindennek örül, nagyon lelkes, igaz lábai néha össze-vissza kacsáznak, de a séta nagyon felizgatja, és örömmel indul. Szerető családot keresünk számára, aki nyugdíjas éveire nyugodt otthont biztosítana számára.

 

Képek Plapókáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/plapoka/

 

Plapóka kizárólag benti tartással fogadható örökbe!

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem