EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pötyi

Pötyi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Pincsi keverék
Szín:fekete-fehér
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Pötyi, a 7-8 éves elgázolt, keverék kislány, aki kétoldali medencetöréssel és tüdővérzéssel került 2015 nyarán, az Illatos útra. Állapotát a telep orvosai stabilizálták és pár nap múlva, – amint szállítható állapotba került -, alapítványunk átvállalta az összetett műtétek elvégeztetését és további gyógyítását, majd örökbe adását.

Pötyi , júliusban átesett már mindkét oldali medencecsont törési miatt szükséges műtéteken. A vizsgálatok során kiderült, hogy régebbi, kezeletlen jobb vállficama miatt jobb mellső lábizma sorvadásnak indult. Így kezdetekben egyetlen lába volt, amit használni tudott. (A gázolás miatt keletkezett hasi sérve, szerencsére nem igényelt további beavatkozást.)  A legnagyobb probléma, hogy Pötyi, depressziója volt, amire persze minden oka megvolt. Nem nagyon akart enni-inni, és ez, csak nagyon sok törődéssel, szeretettel volt megoldható.

Szerencsére Zsuzsi, gyakorlott ideiglenes befogadónk vállalta, hogy nem csupán gondozza Őt, de mindent elkövet annak érdekében, hogy újra visszatérjen az életkedve is. Pötyi, most Zsuzsiék Pest-környéki tanyáján, nyugodt, szerető környezetben, mind a négy lábát használva várja a végleges gazdi jelentkezését.

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/

Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem