EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE 2x250g Pure Meaties csirke

PREMIERE 2x250g Pure Meaties csirke

3 499 Ft
LoadingBevásárlólistára

PURE MEATIES Csirke. 100% csirke a hústartalomban. Mesterséges színezékek, tartósítószerek, aromák és hozzáadott cukor nélkül. 98% hús a különleges élvezet érdekében! A PREMIERE PURE MEATIES termékkel kutyáját nyugodt lelkiismerettel kényeztetheti és jutalmazhatja. A PURE MEATIES kizárólag izomzatot tartalmaz. A húscsíkok kemencében kerülnek szárításra. A nagy értékű alapanyagok és a kíméletes gyártási technológia kiváló emészthetőséget biztosít. Kiegészítő takarmány kifejlett kutyák számára.

Összetétel: csirkemell 98%, növényi melléktermékek, glicerin.

Analitikai összetevők: fehérje 62%, zsírtartalom 2%, nyershamu 5%, nyersrost 0,1%, nedvesség 17%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

A tasakban levő „oxigénelnyelő“ a termék frissen tartására szolgál, fogyasztásra alkalmatlan.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem