EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE 4x250g Pure Meaties kacsa

PREMIERE 4x250g Pure Meaties kacsa

5 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

PURE MEATIES Marha és Kacsa. 100% marha/kacsa a hústartalomban. Mesterséges színezékek, tartósítószerek, aromák és hozzáadott cukor nélkül. 95% hús a különleges élvezet érdekében! A PREMIERE PURE MEATIES termékkel kutyáját nyugodt lelkiismerettel kényeztetheti és jutalmazhatja. A PURE MEATIES kizárólag izomzatot tartalmaz. A húscsíkok kemencében kerülnek szárításra. A nagy értékű alapanyagok és kíméletes gyártási technológia kiváló emészthetőséget biztosít. Kiegészítő takarmány kifejlett kutyák számára.

Összetétel: marha, marhahús 95%, növényi melléktermékek, glicerin.

Analitikai összetevők: fehérje 54%, zsírtartalom 3%, nyershamu 5%, nyersrost 0,1%, nedvesség 23%.

Összetétel: kacsa, kacsamell 95%, növényi melléktermékek, glicerin.

Analitikai összetevők: fehérje 50,0%, zsírtartalom 2%, nyershamu 5%, nyersrost 0,2%, nedvesség 23%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

Hűvös és száraz helyen tárolandó. A tasakban levő „oxigénelnyelő“ a termék frissen tartására szolgál, fogyasztásra alkalmatlan.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem