Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere alom akció a Fressnapfban

2017. október 11.

Premiere alom akció a Fressnapfban

Ön és kedvence is megérdemli a legjobbat, macskaalomból is! Vásároljon cicájának a kiemelkedő színvonalú Premiere macskaalmaink közül, melyek higiénikusabbak és takarékosabbak, mint hagyományos társaik. A széles választékú termékcsalád most kedvezményesen elérhető a Fressnapf-áruházakban!

Elsőrangú Premiere macskaalmaink természetes anyagokból készülnek és különösen nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek. Porallergiás cicáknál is kiválóan alkalmazhatóak, mivel a háromlépcsős portalanító eljárásnak köszönhetően rendkívül kevés szabadon szálló szemcsét tartalmaznak. Ráadásul tartósan magukba zárják a nem kívánatos szagokat és többféle illatanyaggal elérhetőek, így csak a kellemes illatokkal fog találkozni otthonában.

A legjobb hírt a végére tartogattuk: meglepetéssel készültünk Önnek és doromboló barátjának! Ha október 11. és 31. között ellátogat Fressnapf áruházaink egyikébe, 15%-kal olcsóbban juthat hozzá a Premiere macskaalmokhoz. Számíthatunk Önre? 🙂

 

Megnézem a termékeket!