Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE alom Moments cicakölyköknek 12l

PREMIERE alom Moments cicakölyköknek 12l

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A Premiere Hygenic macskaalom enyhe babapúder illattal rendkívül nedvszívó és nem csomósodik. Extra gyors szagmegkötése által megbízható. A kis, egyenletes szemcse felülete nagyon puha, így a nedvesség nagyon gyorsan, csomómentesen felszívódik. Ennek eredményeként a Premiere Hygenic kisciciák és hosszú szőrű macskák számára is alkalmas. Az alom képes saját tömegének 325%-át kitevő nedvesség elnyelésére, ezért rendkívül gazdaságos. A Premiere Hygenic teljesen természetes anyagokból készült.

Használati utasítás: Töltsük ki az almot minimum 5 cm magasságban, szedjük ki naponta a szilárd részeket és időről időre rázzuk meg az almot, ezzel mindig jól eloszlatva.

Tipp: Ha padlófűtés van, tegyünk szigetelőanyagot az alom alá. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy az alom szagosodjon a fűtés miatt megkötött granulátumok miatt.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem