EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE alom Sensitive csomósodó 12kg

PREMIERE alom Sensitive csomósodó 12kg

4 699 Ft
LoadingBevásárlólistára
A PREMIERE Sensitive igen finom szemcsékből álló alom, amely nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat. A 3 lépcsős portalanító eljárásnak (dedusting process) köszönhetően rendkívül kevés port tartalmaz (Ezeket a tulajdonságokat az SGS Fresenius Intézet rendszeresen ellenőrzi és tanusítja.) Így különösen jól használható por allergiában szenvedő macskánál, valamint nagyon kevés por rakódik le a padlóra és a bútorokra. A PREMIERE Sensitive alom szemcséi tartósan magukba zárják a vizeletet és annak szagát is. A képződött alomcsomók kicsik és laposak, így elkerülhető, hogy megtapadjanak az alomtál alján. Így tisztítás után nem maradnak vissza alomdarabok és baktériumok sem. A PREMIERE Sensitive alom különösen nagy nedvesség megkötő képességgel rendelkező természetes alom, amely természetes anyagból (bentonit) készül.

Használati utasítás: 1. A macskavécét töltse meg  PREMIERE Sensitive alommal kb. 6-8 cm magasságig. 2. A szilárd anyagcsere-kiválasztási terméket és alomcsomókat naponta távolítsa el. 3. Az eltávolítottal egyező mennyiségű PREMIERE Sensitive-et töltsön utána.

A PREMIERE Sensitive annyira higiénikus, hogy elegendő csak az elhasznált részeket eltávolítani. A többi rész az alomtálban maradhat. Így az alom rendkívül gazdaságos, és 6-szor takarékosabb a hagyományos, nem csomósodó almoknál. Az ár-érték aránya optimális! Padlófűtés esetén ajánlott fából vagy hungarocellből készült szigetelőréteget tenni a macskavécé vagy alomtál alá. Ha a macskája nem fogadná el az új almot azonnal, legyen türelmes, vagy keverje össze az eddig használt alommal. Megsemmisítés: dobja ki a háztartási szemetesbe, vagy bio-hulladék gyűjtőbe (a helyi megsemmisítési eljárások betartásával).

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem