EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE csirke&marha 70g

PREMIERE csirke&marha 70g

799 Ft
LoadingBevásárlólistára

JUNIOR STICKS- Csirke & Marha. Nyugodt lelkiismerettel jutalmazhatja kutyáját a PREMIERE JUNIOR STICKS lágy falatkáival, például a kölyökiskolában. 92% hússal készült. A rudacskák kemencében szárítottak. Az elsőrangú nyersanyagok és kíméletes előállításuk hozzájárul a kiváló emészthetőséghez. Kiegészítő takarmány kölyök- és fiatal kutyák számára.

Összetétel: csirkemell-hús 49,9%, marhahús 42,15%, növényi eredetű származékok, glicerin, szorbitol, ásványi anyagok, omega-3 zsírsavak 0,1%.

Analitikai összetevők: fehérje 33%, zsírtartalom 20%, nyershamu 4%, nyersrost 0,1%, nedvesség 23%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

A tasakban levő „oxigénelnyelő” a termék frissen tartására szolgál, fogyasztásra alkalmatlan.

Mindig adjon friss ivóvizet.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem