EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE csirke&zöldség 70g

PREMIERE csirke&zöldség 70g

799 Ft
LoadingBevásárlólistára

MINI CUBES- Csirkével & Karottával & Spenóttal. Nyugodt lelkiismerettel kényeztetheti kutyáját a PREMIERE MINI KOCKÁK termékével. A Minik adagolása tökéletes például edzés közbeni jutalmazáshoz. 89% csirkéből és ízletes zöldségekből készült. A minik kemencében szárítottak. Az elsőrangú nyersanyagok és a kíméletes előállítás hozzájárul a kiváló emészthetőséghez. Kiegészítő takarmány kis termetű kifejlett kutyáknak.

Összetétel: csirkehús-filé 65%, csirkemáj 23,65%, glicerin, karotta 2%, spenót 2%, növényi eredetű származékok, szorbitol, ásványi anyagok.

Analitikai összetevők: fehérje 28%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 4%, nyersrost 0,1%, nedvesség 23%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

A tasakban levő „oxigénelnyelő” a termék frissen tartására szolgál, fogyasztásra alkalmatlan.

Mindig adjon friss ivóvizet.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem